Vitaalbalans

 

Vitaalbalans is in 2007 opgericht door Tom de Haan. De missie van Vitaalbalans is het analyseren en verbeteren van de vitaliteit en gezondheid van mensen, zowel particulier als in organisaties. De benadering is holistisch: de focus ligt op de totale balans van de mens, waarbij zowel aan lichaam als geest aandacht wordt besteed. Immers, zowel lichamelijke als geestelijke factoren en de interactie tussen beide hebben een grote invloed op het welzijn en de vitaliteit. Met de laatste stand der techniek in energetische analyse en behandeling worden verstoringen in de balans zichtbaar en beïnvloedbaar gemaakt.
Sinds haar bestaan heeft Vitaalbalans de vitaliteit van veel mensen inzichtelijk gemaakt en zijn haar interventies succesvol gebleken op een breed terrein. Vitaalbalans is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) en het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). Indien cliënten aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de kosten van het consult door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een doorverwijzing van een arts is meestal niet nodig. Informatie hierover kunt u in uw polis opzoeken onder alternatieve geneeswijzen.

Meer informatie vindt u op www.vitaalbalans.nl

 

Tom de Haan

 

Tom de Haan studeerde in 1987 af als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Daarna heeft hij 4 jaar gewerkt als consultant Werving & Selectie en assessment-psycholoog en 16 jaar als Hoofd P&O in zowel de profit- als non-profit sector.
Gezondheid en vitaliteit hadden altijd zijn bijzondere belangstelling. Als hoofd P&O zag hij dat een slechte vitaliteit leidt tot een hoog verzuim en zijn weerslag heeft op organisaties. Tevens zag hij dat niet alleen het verstrekken van inzicht in verzuim belangrijk was, maar vooral ook de persoonlijke aandacht en interventies.
De nieuwste ontwikkelingen in energetische behandelwijzen en de resultaten die daarmee werden geboekt spraken hem zo aan dat hij besloot hier zelf mee aan de slag te gaan. Hij doorliep de opleidingen HBO-medische basis, Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur, Energetisch i-Health Therapeut, SIVAS-acupunctuur en volgt regelmatig nascholingsdagen in zijn vakgebied, onder andere bij de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen.

 

 

 

Britesite Webdesign